13 december 2013

Pieces of Randomness

Zo daar is die dan. Nooit gedacht dit te gaan doen. Tot gister de Country Managing Director van het bedrijf waar ik werk de andere kant van een blog aanstipte. Namelijk de mogelijkheid om je eigen gedachtes te ordenen. Wanneer je iets opschrijft, ergens over nadenkt, dan kan je zaken verbinden. Je ziet een verband dat je eerder nog niet is opgevallen. Je komt op ideeën, je maakt het spannend voor jezelf. Deze benadering sprak mij direct aan. Zolang ik mij kan herinneren schrijf ik in schriften. Hoe mijn dag was, wat was leuk of moeilijk, waar loop ik tegenaan, en natuurlijk de liefde. Mooi geschreven, slordig, kort of pagina’s lang. Schriften vol met blauwe of zwarte tekst, versiert met veertjes, stickers, sterretjes, plaatjes, quotes en tekeningen.

Waar dit dan over moet gaan? Pieces of Randomness! Ik heb een brede interesse, een natuurlijke nieuwsgierigheid die maakt dat ik het liefst alles zou willen weten. Dit heeft er in geresulteerd dat ik ontzettend veel heb gedaan, uitgeprobeerd en weer ben gestopt. Maar ook dat ik altijd opzoek ben naar iets nieuws, een uitdaging. Daar zal het dus over gaan, de pieces of randomness die ik tegenkom en de moeite waard vind om te delen.

Love & joy,

Mayra

20131213-230800.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorie

Life Stories