20 augustus 2014

Get out!

2014-01-26 04.16.43 2011-06-26 17.18.31 2014-02-09 13.30.44

Wat is die lekker, je comfortzone. Vertrouwd, moeiteloos en fijn. In jouw comfortzone ben je op je best, daar blink je uit, daar kan je shinen. Je valt er op terug wanneer je het even niet meer weet. Je gebruikt hem wanneer je sterk wil overkomen. Die comfortzone is van jou. Daar ben jij de baas, de schipper aan het roer.

Daar zit je dan. Binnen de muren van jouw comfortzone. Veilig ja, makkelijk ook zeker, maar oh wat kan het saai zijn. Wanneer je iemand bent die uitdaging nodig heeft, spanning, steeds een beetje beter, sneller, langer, hoger. Dan is die comfortzone soms gewoon een enorme pain in the ass! Want ja je bent er goed, en ja je weet dat je het kan, maar ga je dan ooit vooruit? Leer je jezelf dan beter kennen?

Nee, daarvoor moet je risico’s nemen. Durven nemen. En falen, heel hard falen. Want daar word je beter van. Daar word je scherp en eigenzinnig van. Ik ben er klaar voor, dus kom maar op!  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorie

Life Stories

Tags

, , ,