11 maart 2015

Moppie tijgertje

Op een avond als deze, wanneer ik er mooier uitzie dan op mijn mooiste dagen bij elkaar opgeteld. Op deze avond ervaar ik iets nieuws op mijn pad naar het worden van een echte rebel. Rock and roll baby!

In elke versie van de werkelijkheid is dit een mooi verhaal. Het begint op een regenachtige vrijdagavond. S en ik gaan uit. Druipend van de regen komt S bij mij aan. “Godverdomme, mn haar! Toen ik thuis wegging zag het er fantastisch uit.” Zo is S. Een stiekeme ijdeltuit. We eten en hebben het over het overschot aan mooie vrouwen in dit gezellige restaurant. S kijkt zijn ogen uit en geniet zichtbaar.

“Laten we vanavond naar K gaan.” Zegt S. Ik volg hem niet helemaal. “Zit wel goed, ik ken hem al heel lang.” Ik twijfel. Zou ik dat nou wel doen. Ik bedoel, begrijp me niet verkeerd, ik ben niet bang aangelegd en ga uitdagingen niet uit de weg. Maar dit? Ging dit niet te ver? Wie was die K eigenlijk?

Na een paar biertjes trekken we de stoute schoenen aan en vertrekken naar K. We bellen aan en lopen de trappen op naar het rokerige, volgestouwde appartement. We lopen door naar de keuken. Ik voel me toch wat ongemakkelijk. Maar ik keek mijn angsten aan en overwon ze. Waarom ook niet! Ik volg het voorbeeld van S. Ik lach in mijn knuistje, next level shit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorie

Life Stories

Tags

, , , ,