26 mei 2015

Hè lekkerding!

Hard van buiten, zacht en zoet van binnen. Een stevige schouderpartij of lekker kontje, jij hebt het allebei. Jij bent mijn absolute nummer één. Jij mag mij ’s nachts wakker maken want als ik aan jou denk loopt het water me in de mond.

Ik kan van jou genieten in de ochtend, middag of avond. Je bent zoet, maar dat is geen beperking. Jij bent je nergens van bewust, dat je mij doet watertanden, dat ik kan genieten als je in mijn huis bent en op me wacht. Dat ik achter mijn laptop al kan dromen over het moment dat ik mijn tanden zet in jou.

Een spannende romance. Een affaire. Een love story pur sang. Helaas. Ik moet je teleurstellen. Dit gaat om een andere sensatie, een verleider incognito. Wat kan ik van deze vrucht genieten. Een echte stoere peer. Hij maakt mij zielsgelukkig. Zo gelukkig dat ik vroeger heimelijk verliefd was op mannen met de naam Peer, dat ik iemand direct leuk vind wanneer hij de benaming ‘een toffe peer’ krijgt, of dat ik glimlach wanneer ik de verspreking “een peertje voor de dorst” hoor.

De liefde gaat diep of zoals bij de kroning van Charles X van Frankrijk (1825) werd verkondigd “Nous vous offrons ce que nous avons de meilleur: nos vins, nos poires et nos cœurs”.

 

“Wij bieden U het beste van wat we hebben: onze wijnen, onze peren en onze harten”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorie

Other Stories

Tags

, , , , , , , , , , ,