8 september 2015

Don’t worry, be happy

Overlopend van gekanaliseerde goede intenties die hun doel niet raken. Als een wellustige last, die niet van je schouders glijdt. Aan de randen van de beleving, flirtend met de ogenschijnlijke schittering van al wat wel bestaat.

Is het de verwachting die onlosmakelijk is verbonden met de vluchtige communicatie dat snel niet snel genoeg is? Overstemt de technologie de mens? Word je geleefd door het verwachtingspatroon dat gecreëerd wordt door het oneindig, nutteloos, vluchtig en zinloos over en weer communiceren?

Analyseren maakt het mysterie kapot. Het mysterie van onwetendheid en hoop. Zolang er geen duidelijkheid is, is er hoop zonder teleurstelling. Is er vriendelijkheid zonder kwetsen. Maar de sjacheraar van gevoelens is zich niet bewust van de torpedering van het niets. De harde duidelijkheid van non-communicatie. Want wat is duidelijker dan een alles omvattende stilte, een weerkaatsende leegte. Niets.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Categorie

Love Stories